Ariana | Blogger | X X X X

czwartek, 17 lipca 2014

Lizaki według Angie

Film nie jest dostępny

Składniki
  • 1 placek z ciasta biszkoptowego
  • 250 g marmolady
  • 100 g białej czekolady
  • lukier zrobiony z białka wymieszanego z cukrem pudrem
  • 2 krople cytryny
  • dekoracje
Przygotowanie
Pokrusz rękoma biszkopt do miski i dodaj marmoladę, wymieszaj. Uformuj kulki o takich samych kształcie. Umieść je w lodówce lub zamrażarce na 15 minut. Do miseczki włóż czekoladę i daj do mikrofalówki na 10 sekund. I tak 3 lub 4 razy wkładaj i wyciągaj, by pomieszać. Nadziej kulki na patyczki i zanurz w czekoladzie. Włóż do lodówki. Udekoruj posypką lub czymś innym.

Konieccake pops
ingredienti per cake pops
prepariamo la pasta di zucchero
13_preparazione2

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękujemy wam za to, że jesteście z nami !
To dzięki wam piszemy tego bloga!